Mama Lokaal Montfoort

Uitgelicht

21 dec
  • 10:00
  • Bovenkerkweg 74b, 3417 TA Montfoort. Wij zitten in de ruimte van Peutergroep 't Lodewijkje, in een lokaal.
  • Gratis

Mama Lokaal

Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend in de even weken vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Voor en door ouders
Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders. Wij zijn nog op zoek naar moeders die willen helpen met de coordinatie van Mama Lokaal Montfoort! Voor meer info zie 'vacatures' of mail ons naar montfoort@ouderslokaal.nl

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Montfoort. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 

vrijdag, december 21, 2018 - 10:00
vrijdag, december 21, 2018 - 11:30

Activiteiten

21 dec

Mama Lokaal Montfoort

  • 21/12/2018
  • Gratis
4 jan

Mama Lokaal Montfoort

  • 04/01/2019
  • Gratis
11 jan

Ouders Lokaal Montfoort

Lokaal samenwerking

Ouders Lokaal werkt o.a. samen met het Jeugdteam Montfoort