Mama Lokaal Montfoort

Uitgelicht

5 aug
  • 9:00
  • KDV 't Lodewijkje - Bovenkerkerweg 74b Montfoort
  • gratis

Mama Lokaal is weer open. Wij vragen je de richtlijnen van het RIVM op te volgen zodat het voor iedereen veilig blijft.

Deze ochtend kunnen de allerkleinste knutselen en spelen. De mama's (en papa's) kunnen gezellig met elkaar kletsen over allerlei thema's met behulp van de 'Kletspot'. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee. 

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Montfoort om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! 
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 09:00 en 10:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van KDV 't Lodewijkje volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Stephanie.

Voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Stephanie. Trotse moeder van een zoontje.  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Stephanie het Mama Lokaal Montfoort te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Montfoort. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

woensdag, augustus 5, 2020 - 09:00
woensdag, augustus 5, 2020 - 10:30

Activiteiten

6 mei

Even sparren over je gezinsbalans of opvoeding?`

  • 06/05/2020
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal Montfoort

Lokaal samenwerking

Ouders Lokaal werkt o.a. samen met het Jeugdteam Montfoort