Vrije speelochtend en kletspot bij Mama Lokaal Montfoort

Uitgelicht

9 okt
  • 9:00
  • 't Lodewijkje, Bovenkerkweg 74B, Montfoort
  • Gratis

Mama Lokaal 

Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

 

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat het achter in een mailtje (montfoort@ouderslokaal.nl) en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

 

Voor en door oudersMama Lokaal Montfoort wordt gecoordineerd door Stephanie. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Stephanie het Mama Lokaal Montfoort te coördineren. Lijkt het je wat? Klik hier voor meer informatie

Mama Lokaal WhatsappWij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Montfoort. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 
 
woensdag, oktober 9, 2019 - 09:00
woensdag, oktober 9, 2019 - 10:30

Activiteiten

6 mei

Even sparren over je gezinsbalans of opvoeding?`

  • 06/05/2020
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal Montfoort

Lokaal samenwerking

Ouders Lokaal werkt o.a. samen met het Jeugdteam Montfoort