Zoom Workshop: Je Kind en Huiswerk tijdens Corona

Uitgelicht

14 apr
  • 20:00
  • Zoom in vanuit je eigen huis
  • Gratis na aanmelding

Het lijkt vakantie en het is niet vakantie…je kind doet ook net of het vakantie is en jij bent druk om alles te organiseren. Schoolprogramma’s activeren, motiveren om wel aan te kleden en …

Het is voor de kinderen een hele grote verandering en voor jou als ouder ook. Hoe ga je hier mee om, want tenslotte hebben we dit allemaal nog nooit meegemaakt. Wat is handig om wel of niet te doen en hoe doen andere ouders dit? In haar online huiswerkklas heeft Karin veel kinderen opgevangen de afgelopen tijd. Zij deelt graag haar bevindingen hoe jij als ouder op deze uitzonderlijke situatie kunt inspelen. Ook is er ruimte voor vragen en eventuele zorgen. Karinn zal daar zoveel mogelijk antwoord op geven.

Zoom Workshop

Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- ook informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis. 

Ouders voor ouders

Deze Zoom-Workshop wordt begeleid door Karin Loogman. Karin heeft ervaring als docent, begeleidt kinderen bij hun huiswerk en heeft zelf drie pubers in huis. 

Ze weet hoe gefrustreerd kinderen en ouders van huiswerk kunnen raken. Ze deelt graag haar kennis en ervaring tijdens deze workshop.

Deelname en aanmelding

Deelname aan is gratis na aanmelding. Omdat de Zoom Workshop net als onze andere workshops interactief is, hanteren we een maximum van 10 deelnemers.  Klik hier om je aan te melden. Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. Deze begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl.

dinsdag, april 14, 2020 - 20:00
dinsdag, april 14, 2020 - 21:30

Activiteiten

8 apr
8 apr

Zoom Workshop: Verantwoord Gamen

  • 08/04/2020
  • Gratis na aanmelding
14 apr

Zoom Workshop: Je Kind en Huiswerk tijdens Corona

  • 14/04/2020
  • Gratis na aanmelding
15 apr
15 apr

Mindfulness tijdens Corona

  • 15/04/2020
  • Gratis na aanmelding

Ouders Lokaal Montfoort

Lokaal samenwerking

Ouders Lokaal werkt o.a. samen met het Jeugdteam Montfoort