Mama Lokaal Montfoort

Uitgelicht

Bij het Mama Lokaal kunnen zwangeren en kersverse moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. 

Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse.  Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Wil je deze ochtend een bepaald thema terugzien, heb je ideeën of vragen voor een deskundige? Laat het weten via de ideeenbus op onze site. Wij zullen ons uiterste best doen om op je wensen in te spelen!

Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders en is gratis. Reserveren is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Mama Lokaal is er elke vrijdagochtend in de even weken van 9:00 uur - 11:00 uur. Je kunt het Mama Lokaal vinden in Peuterspeelzaal 't Lodewijkje (Bovenkerkweg 74b in Montfoort).

Whatsapp groep
Elk Mama Lokaal heeft ook haar eigen Whatsapp groep. Hierin kun je op voorhand al kennismaken met andere moeders uit je omgeving én houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 

Moeders gezocht voor Mama Lokaal in Montfoort
Ouders Lokaal zoekt moeders die coördinator/gastvrouw willen zijn voor Mama Lokaal in Montfoort. Het is fijn om per Mama Lokaal twee coördinatoren te hebben. Zij kunnen samen de moeders te ontvangen.

Wat ga je doen als coördinator/gastvrouw? 
Je helpt bijvoorbeeld met het bedenken en invullen van de activiteiten van het Mama Lokaal (en het promoten ervan). Je bent gastvrouw op de ochtend zelf en zorgt dat de koffie en thee klaar staan. Twee keer per jaar komen alle coördinatoren bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Ben je enthousiast?
Spreekt dit je aan en vind je het leuk om moeders uit je omgeving van dienst te zijn en te ontmoeten? Neem dan contact op! Stuur een mailtje met informatie over jezelf en je motivatie om vrijwilliger te worden voor Mama Lokaal naar: info@ouderslokaal.nl. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Ouders Lokaal Montfoort

Lokaal samenwerking

Ouders Lokaal werkt o.a. samen met het Jeugdteam Montfoort