Vrijwillige (ouder) gezocht voor PR en Communicatie

Uitgelicht

Het platform Ouders Lokaal brengt ouders/opvoeders met elkaar in contact via leuke activiteiten zoals workshops en mama-koffieochtenden maar ook activiteiten voor kinderen. Zij kunnen met elkaar praten over opvoedvragen, dilemma’s waar je als ouders tegen aan loopt, ervaringen uitwisselen, elkaar inspireren en van elkaar leren.

 

Op deze manier ontstaat er een informele sociale steun rondom gezinnen. Opvoeden is namelijk niet alleen een verantwoordelijkheid van afzonderlijke gezinnen. Ook de buurt, school, sport en andere ouders kunnen een belangrijke rol spelen. Dit wordt ook wel de 'pedagogische civil society' genoemd. De missie van Ouders Lokaal is dan ook om een positieve opvoedomgeving te creëren door ouders te verbinden en te inspireren.

Ouders Lokaal bestaat uit een team vrijwilligers die allerlei leuke/inspirerende activiteiten voor ouders binnen de gemeente organiseert. Ouders Lokaal is actief in de gemeenten De Ronde Venen, Montfoort, Stichtse Vecht en De Bilt. De vrijwilligers zijn allemaal zelf ouder. Sommigen hebben pubers met alle hectiek, sommigen zijn ouder van jonge kinderen.  

 

Wil je ons team versterken? 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders die zich willen inzetten voor andere ouders (en kinderen). Dit kan op heel veel manieren binnen Ouders Lokaal! Bijvoorbeeld door ons te ondersteunen bij het promoten van onze organisatie en activiteiten. Als vrijwilliger PR en communicatie verzorg je bijvoorbeeld persberichten, website, social media, etc. Lijkt je dit wat? Stuur ons dan een berichtje naar info@ouderslokaal.nl

Ouders Lokaal Montfoort

Lokaal samenwerking

Ouders Lokaal werkt o.a. samen met het Jeugdteam Montfoort