Workshops Lokaal

Uitgelicht

Een inspiratieteam bestaande uit ouders organiseert met regelmaat workshops/ lezingen voor ouders/opvoeders binnen Montfoort. De workshops zijn naast dat ze inspirerend, leuk en informatief zijn, gericht op het uitwisselen van ervaringen door ouders. Er is dus tijdens een Workshop Lokaal veel ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen.

Workshops Lokaal inspireert en informeert ouders over allerlei thema’s waar ouders mee te maken hebben tijdens de opvoeding van hun kinderen. Je wordt als deelnemer gemotiveerd tot dialoog over de dynamiek van opvoeding met al zijn uitdagingen. Zie 'Activiteiten' voor de eerstvolgende georganiseerde workshop door Ouders Lokaal binnen Montfoort.

Vind je het leuk om deel uit te maken van het inspiratieteam, heb je leuke ideëen voor ze of heb je behoefte aan een bepaald thema? Mail dan naar: info@ouderslokaal.nl. De workshops zijn over het algemeen gratis (of tegen een zeer kleine bijdrage) zodat zij voor iedereen toegankelijk zijn. Op dit moment kunnen wij de volgende workshops organiseren. Dit doen we ook op verzoek!

Workshops voor ouders met peuters/kleuters

Workshops voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd:

Workshops voor ouders van pubers

  • Wijs met Alcohol - Met je puber praten over alcohol (en drugs): hoe pak je dat aan?
  • Puber in Huis
  • Van puber naar zelfstandigheid
  • Maak je niet druk! is een workshop voor ouders van kinderen die in de eerste klas van het voortgezet onderwijs zitten. De overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs is groot voor een 12- jarige, maar ook voor de ouders. Hoe ga je als ouder om met je kind die enerzijds steeds zelfstandiger wil worden, maar anderzijds jouw support nog zo hard nodig heeft.

Workshops speciaal voor moeders

  • Mom in FLOW: Meer balans en aandacht in je leven

Ouders Lokaal Montfoort

Lokaal samenwerking

Ouders Lokaal werkt o.a. samen met het Jeugdteam Montfoort