Zoom Workshop Gezinsbalans

Uitgelicht

1 jul
  • 20:00
  • zoom in vanuit je eigen huis
  • Gratis na aanmeding

De zorg voor je (jonge) gezin combineren met je werk en je sociale leven is een behoorlijke uitdaging. Het is een fase wat vaak als de drukste periode van je leven ervaren wordt. Als ouder dien je namelijk multifunctioneel te zijn en dat zorgt soms voor onrustige momenten voor jezelf én voor je gezin. Hoe houd je in deze hectische fase van je leven alle ballen in de lucht zonder er zelf aan onderdoor te gaan? Tijdens deze 1,5 uur durende workshop staat deze vraag centraal. Je gaat samen met andere ouders in gesprek en op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven. 

  • Ontdek welke stressmomenten zorgen voor (on)balans in je gezin en leer hoe je invloed kunt uitoefenen op deze momenten. 
  • Laat je inspireren door handige en creatieve ideeën van andere ouders, zodat je thuis aan de slag kunt gaan met praktische en effectieve tips die passen bij jouw gezinssituatie.
  • Ontmoet andere ouders en deel je ervaringen.

Zoom Workshop
Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- ook informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis. 

Ouders voor ouders
Deze ‘zoom’ workshop wordt begeleid door Minke Keizer. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de Marketingcommunicatie, heeft Minke in 2012 het roer omgegooid en is ze gestart met de 5 jarige opleiding tot Levenstherapeut aan de School of Life. Het beste cadeau wat ze zichzelf ooit heeft gegeven en van hieruit heeft ze de overstap gemaakt naar het coachingsvak. Minke (1978) is getrouwd en moeder van Ramon en Kim (2007 en 2010) en momenteel werkzaam als coach en trainer op het gebied van werk/privé balans. Minke: “ik heb me als vrijwilligster bij Ouders Lokaal aangesloten om andere ouders te inspireren en met hen in gesprek te gaan over onderwerpen waar we als ouder allemaal mee te maken hebben. Zelf laat ik me ook graag inspireren dus ben blij uit te mogen maken van dit enthousiaste team van vrijwilligers.”

Deelname en aanmelding
Deelname aan is gratis na aanmelding.   Klik hier om je aan te melden. Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. Deze begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl.

Start: 
woensdag, juli 1, 2020 - 20:00
Eind: 
woensdag, juli 1, 2020 - 21:30

Ouders Lokaal Montfoort

Lokaal samenwerking

Ouders Lokaal werkt o.a. samen met het Jeugdteam Montfoort